úterý 3. listopadu 2015

Vánoční limitovka Krispol Store 2015


Krispol Store určitě nemusím představovat. Minimálně svým věrným čtenářům ne, protože se jejich motýlky už několikrát objevily v mým postech a  na fotkách. Ale pro pořádek... Jedná se o českou firmu, která ručně šije pánské vázací i předvázané motýlky. A nejen to, šijí i dámské a na přání třeba i psí motýlky. To vše z autorských látek, které si nechávají tisknout v naší vlasti. Tito dva milí pánové se rozhodli přispět do našeho malého rybníčku trochou gentlemanství. A protože i já si motýlky vážu sama, měli by to ovládat i všichni pánové. 
V jejich dílně na Mánesově 58 v Praze ovšem nenaleznete pouze tyhle skvosty na krk. Pánové šijí i kapesníčky, kravaty, klasické šle s koženými komponenty, askoty a nedávno se vrhli i do bot na míru. Ale o těch třeba jindy. 
Letošní limitka motýlků (nejen) ke štědrovečerní tabuli se fotila v ateliéru s přáteli a kamarády Kristiána a Tomáše - zakladatelů značky Krispol Store. Protože Vánoce jsou přeci o rodině a přátelích. Celé focení probíhalo velmi pozitivně a o veselí nebylo nouze. A protože se prý taky řadím mezi jejich přátele, zapózovala jsem si před svým vlastním foťákem. :D

Motýlky můžete zakoupit ZDE buď samostatně nebo jako set sobě či svým blízkým pod stromeček, protože i Ježíšek může být gentleman :)
(jelikož byly motýlky ušity v limitovaném počtu a nikdy už jich víc stejných nebude, dostanete spolu s motýlkem certifikát originality s pořadovým číslem a to je fér! :) )

A teď už hurá na fotky...


v hlavní roli pan Kokoška




















jedna fotka z backstage :) 


a ještě krátké backstage video


Žádné komentáře:

Okomentovat