středa 1. října 2014

Květinová víla


Máme tady první říjen a venku se nám na pár dní udělalo hezky. Je tedy načase, začít myslet podzimně! Pro fotografy je podzim to nejlepší období(tedy aspoň pro ty, kteří fotí v exteriérech). Ptáte se proč? Hlavně kvůli božskému jemnému světlu slunce, oparům, barvám a už konečně vám není tak strašné vedro. Ač já bych tedy radši trochu vyšší teploty :D Podzim je zkrátka fotogenický. Jen škoda, že nám ubývá světla přes den. Já si tedy nabíjím baterky, promazávám karty, čistím skla a doufám, že se mnou budete chtít nafotit nějaké ty podzimní snímky :) S Helčou jsme vyrazily na Petřín. Těšila jsem se na první podzimně laděné fotky s jejíma karamelovýma očima, ale slunce pařilo jako tenkrát v létě a trochu nám to komplikovalo. Ale snad se nám to aspoň trochu povedlo :)
Co myslíte?

Více fotek ZDE

5 komentářů:

  1. Vážně povedené. Ačkoli focení rozumím asi jako hierarchii ve včelí říši (nevím proč, prostě mě to napadlo, ignorujme to) souhlasím, že podzim je pastva pro oči tudíž jistě i pro fotografy.
    Fotky se opravdu povedly. A Helča má úžasné oči, které díky fotkám nádherně vynikly. Bezvadné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme :) člověk fotografii rozumět nemusí, aby se mi líbila :) ať už vědomě či podvědomě.. přesně proto se jí věnuji s láskou :)
      Krásný den!

      Vymazat