úterý 17. prosince 2013

BOX4PET

Po menší odmlce se hlásím s dalším článkem. To se tak stává, když jsme v závěrečném ročníku VŠ a do toho se snažíte něco si přivydělat. Člověk pak lítá jak hadr na holi. Ale dneškem mi začíná krátká pohodovější část semestru, protože už mám všechny zkoušky hotové a zbývá mi jen nějaký ten zápočet, ale to nechám na nový rok. Sice mě čeká ještě pár dní nějaké té práce, ale to už bude pohoda. Teď můžu na chvíli vypnout od školy a udělat si veget. A od 21.12 vyhlašuju totálně regenerační týden plný spánku, jídla, procházek a nějakého focení. A jelikož máme dnes úplněk, nebudeme potlačovat své zvířecí nitro a vrhneme se přímo po hlavě do BOX4PET!





Že jste o něm ještě neslyšeli? Nevadí, máte možnost to napravit. A pokud vám doma běhá nějaké to čtyřnohé stvoření dožadující se venčení nebo vrnící chlupatou kuličku, určitě doporučuji se na tento box minimálně podívat. A to hned z několika důvodů. 
Můj kocour Dekat měl nedávno své první narozeniny a tak jsem se rozhodla mu tuhle krabici plnou dobrot a hraček koupit. A jelikož z toho byl velice nadšen, chci se o to podělit i s vámi. Zrovna je v prodeji Vánoční box, který jsme si tedy koupili i my. Dekatova reakce na neznámou krabici byla naprosto dokonalá. Sama jsem tohle nikdy kočku neviděla dělat, takže mě to překvapilo. Uznejte sami, tohle prostě denně nevidíte..


Přítelův pohled byl plný pobavení, stejně jako ten můj. "Není v té krabici šanta kočíčí?", ptal se. Po rozbalení nám to bylo vše jasné. Opravdu zde byla hračka naplněná sušenou šantou a protože se jí přezdívá "kočičí kokain", můžete se sami dovtípit, proč tak reagoval :D 
Po otevření krabice vás na první pohled zaujme ručně napsané jméno vašeho mazlíčka a pak samozřejmě obsah. Začali jsme se tedy probírat krabicí a pročítat materiály. Prohlíželi obaly a Dekat nevěděl, co má očichávat dřív. Každopádně musím říct, že krabici musíme mít na skříni, kam nedoskočí, protože ji celou ohryzává. Asi mu i chutná :D 
Pokud tedy chcete koupit na Vánoce nebo narozeniny.. nebo jen tak něco svému mazlíčkovi, BOX4PET vřele doporučuji (:


Hezky mu to napsali.. 



No to by to nebyly pořádné Vánoce bez slušivého motýlku :D

Sekne mu, co?

Rybí doplněk stravy, u Dekata velice oblíbený..

Klipsnička na granule.. Nám na nic nebude, Dekat si rád sám trhá pytle s jídlem, takže by to moc nepomohlo :D

Vánoční perníčky pro kočky z Dogtownu

Maso, maso, maso a maso.. Tato konzerva je ho plná.. 

Granule pro dospělé kočky, tak uvidíme, zda Dekatovi budou šmakovat (:

Jako dárek byl v tomto boxu polštářek naplněný pohankou, která drží teplo nebo chlad. Takže stačí nahřát nebo zchladit a mazlíčkovi dopřejete to, co mu zrovna chybí (:

A tady je konečně hračka, kterou Dekat cítil přes krabici. Taková malá věc a kolik to udělá radosti :D





Prostě a jednoduše krabicový maniak..

Takže.. Šťastné a chlupaté, přátelé (:
Ps.: Motýlka si určitě vezmeme i na Štědrý den :D


8 komentářů:

  1. ten motýlek mě dostal! byl by uzasny na mem kocourovi! :D hezky box :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky, ale myslím, že z něj mám větší radost než on :D

      Vymazat
    2. To se nedivim:D Box jsem chtela objednat ale uz není:(

      Vymazat
    3. Tak v lednu :) určitě potěší kterýkoli měsíc :)

      Vymazat
  2. tys tam měla dva motýlky? a dva časopisy? A ty perníčky sis vyzvedla ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, motýlky i časopisy jsem měla dva a perníčky byly v krabici, ale osobně jsem si box vyzvedávala v Praze.. Nevím, zda tam byl nějaký rozdíl :)

      Vymazat
  3. Jéé :) Já přemýšlím o koupi tohoto boxu pro mé morče. Říkáš teda, že cenově je to výhodné ? :)
    Máš jinak nádherného kocoura :) Ten motýlek je fakt boží !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je to můj krasavec :)
      Nedohledávala jsem si reálné ceny těch produktů na netu, ale podle jejich uvedených cen to cca sedí :) každý měsíc je tam jiný dárek a jiné laskominy.. A Dekat to všechno zbaštil bez remcání, takže mu to chutnalo.. A né málo :D

      Vymazat