pondělí 4. listopadu 2013

Proč se dívat na filmy o tanci..

Je pondělní podvečer, na hřbitově to krásně svítí, fouká studený listopadový vítr a já mám nos zabořený v šále. Píši na facebook status o mé malé morbidní sestře a štráduju si to ke kinu. Holčičí jízda, tedy jen já a Petra. Trochu hurá akce, protože jsme až na místě zjistily, že se promítá ve 3D, ale nevadí. :D Máme tedy lístky, brýle i popcorn. Vcházíme do prázdného sálu. Po pár reklamách se otevírají dveře a my jsme zklamané, že tam nebudeme samy. Ale co, i pro čtyři je ten sál dost velký. Můžeme mlaskat, chroupat, smát se, prdět a nikdo nás neokřikne. :D A dostáváme se k pointě tohoto článku. Proč se dívat na filmy o tanci?? Desatero zní...
  1. 99% záruka toho, že ve filmu udivíte sexy chlapa (my měly to štěstí, že i bratr hlavní hrdinky - korejec - byl hezčí než hlavní hrdina. Ten vypadal jako prasátko, ale tělo měl super, takže aspoň něco :D )
  2. Váš přítel vás nebude podezřívat, že jdete do kina s jiným, protože na takový film kluci prostě nechodí.
  3. Můžete se dohadovat, jak která část filmu skončí, protože se děj nápadně opakuje, ale vždycky je tam něco překvapujícího.
  4. U každé třetí scény se smějete vlastním vtipům o tom, co se děje na plátně.
  5. I vy si u sledování filmu myslíte, že tanec je jednoduchý a vlastně taky můžete být taneční stár, která neměla nic a najednou má chlapa, obdiv a práci snů.
  6. Poslechnete si fakt chytlavou muziku, při které si nejde nepoklepávat nohou.
  7. Dáte si nové předsevzetí - břišáky jako holka z toho filmu. (kterákoli holka z toho filmu).
  8. Už konečně víte, že lidi v Americe mají samodobíjecí iPhony a bílé triko čisté i tři dny, ač nemají kde bydlet.
  9. ...Láska na první pohled existuje...
  10. A v neposlední řadě jste šťastni, že film tak skvěle dopadl a že se mají všichni rádi a i vy odcházíte s přiblblým úsměvem na tváři.
Musím říct, že jako oddechovka super. Člověk občas potřebuje trochu optimismu přímo do žíly. A na čem jsme to vlastně byly? Make Your Move (: Celkově film nepřekvapí, ale ani neurazí. Je plný korejců, amíků a tance. Je pravda, že trochu netradiční byl. A mile mě překvapila výtvarná scéna a skvěle zpracované 3D. Takže pokud hledáte film na sychravý večer s kamarádkou, vřele doporučuji. (:





4 komentáře: