čtvrtek 14. listopadu 2013

Blogerka Roku 2013

Úterní den pro mě byl jeden velký šrumec. Ale na to jsem vlastně zvyklá. Jenže na co už nejsem tak úplně zvyklá, je ten pocit, kdy nevíte, co se bude dít.. bojíte se.. těšíte se... Prostě máte v hlavě větší guláš. A jak to tedy všechno bylo?.....



Více oficiálních fotografií z večírku najdete ZDE

Po překonání trasy Karviná - Praha jsem se s mírným zpožděním potkala na smluveném místě s mým doprovodem - Andreou. A to bychom nebyly my, abychom nevlezly aspoň do Reserved, Mohita a H&M. Jenže zde byl pan Čas, který už nervózně ukazoval na blížící se večer. Došlo tedy na samotný proces příprav, ale můj mozek tohle ještě nějak nebral jako stresový faktor. V klidu a v pohodě jsme si upravily fasády (ne, že bychom to potřebovaly, ale tak znáte to... :D ) včetně konečného zateplení do chladného večera. A pak to přišlo. Nervozita u mě docela rapidně stoupla, protože jsem vážně netušila, co nás čeká a zda se i od nás něco čeká. V tu chvíli mi vůbec nedošlo, že je úterý a v metru nebude nikdo nám podobný - tedy razíc na večírek. Takže jsme mezi těmi z práce se vracejícími vzbuzovaly trochu rozruchu. Ale ani pohledy lidí ani vítr v metru nás nerozházel, takže jsme se vydaly k Hotelu Yasmin, kde se konal očekávaný večírek (: Musím říct, že už na první pohled.. nádech.. krok.. byla z místa konání cítit profesionalita. Znáte takový ten první dojem, kdy si uděláte ve své hlavě obrázek o tom, co vás asi tak čeká. Tady to nemohlo působit lépe. I kdybych byla stokrát naštvanější, tak bych žasla a rozplývala se. Ujistily jsme se, že guest list obsahuje i naše jména a hned jsme byly foceny v záři reflektorů :D Na řadu přišel welcome drink a my si šly najít místo k odložení svých zadnic. Opravdu velmi milé, příjemné a nenucené přivítání, tak to má být. Prostory se plnily pro mě známými i neznámými tvářemi. Někteří svůj zevnějšek řešili více.. jiní méně. Asi jsem v tomto směru čekala větší odvaz. Nicméně jsem o tom už neměla moc šanci přemýšlet, protože se otevřel sál, který čekal na slavnostní vyhlášení Blogerky Roku 2013. Jak to tak u prvních ročníků každé soutěže nebo akce bývá, všechno stojí proti. Trochu zlobila technika. Celá ceremonie byla tak trochu v křeči, což byla spíš chyba nás  pozorovatelů. Ač se moderátor Ondra Vodný i všichni vystupující snažili nás trochu rozproudit a navnadit. Já osobně bych byla spíš pro víc smíchu a reakcí z publika, ale já davu neporučím :D Věřím, že příští rok už všichni budou vědět co a jak a bude to uvolněnější (a já doufám, že toho budu moct být svědkem (: ). V průběhu celého vyhlašování vystoupil Petr Lüftner, který pro Blogerku Roku složil písničku Je svá, kterou si můžete už nyní pustit ZDE. Slovenská zpěvačka Mista, Raego a Jaro Smejkal.
Možná už tedy víte, kdo vyhrál kterou kategorii, ale ještě vám to připomenu..


Food: Menu domů (favotirka Andrey)

Beauty: Petra Lovely Hair (má favoritka)

Fashion: A Cup Of Style 
(holky sympatické, ale osobně bych to dala někomu jinému)

Objev Roku: Everyday Runway

A jestli vás zajímají mé pocity.. nešla jsem tam s tím, že bych něco měla vyhrát. Šla jsem se seznámit s jinými blogerkami, pobavit se, trochu si oddechnout. Pro mě už finálová desítka byla velkým překvapením a úspěchem. Přála jsem to každé z těch slečen a paní, protože pro své čtenáře dělají spoustu věcí a naplňuje je to (: Měla jsem radost, že tam můžu vůbec být a byla bych neskonale šťastná, kdyby se mi to povedlo i za rok. Celkově jsem se svým blogem skončila sedmá, což je.. wow.. (pořadí blogů ZDE).
Oficiální část večera byla za námi a my se přesunuly ke skvělému jídlu a pití. Hned jsem si odchytla vítězku kategorie Beauty Petru, popřála jsem jí i jejímu manželovi a pak jsme si zahráli na dealery, protože jsem u Petry měla objednanou jednu naprosto úžasnou rtěnku od značky Milani a ona byla tak ochotná, že mi ji vzala s sebou na večírek. Musím říct, že přichází moment z celého večera asi mně nejméně sympatický. Přišel totiž na řadu Davide Mattioli. Chvílemi jsem si připadala jako na nějaké vesnické tancovačce. Trochu mě to mrzelo, ale snažila jsem se to nevnímat. Jak sami na fotkách níže uvidíte, jídlo a pití bylo opravdu skvostné. Od slaných pochoutek, přes zeleninu a ovoce až po sladké zákusky. Prostě symfonie pro oči i chuťové buňky. Prohodily jsme pár vět s holkami z Bloges Robes a já se samozřejmě chtěla vyfotit s Raegem a Ondou Vodným. To jsem však ještě netušila, že si k nám Raego přisedne a prokecáme zbytek večera :D Na závěr bych řekla asi jen to, že jsme odcházeli poslední a velice dobře naladění. 
Celým tímto článkem bych chtěla moc poděkovat organizátorům Blogerky Roku 2013 - Jen tak dál! Bylo to skvělé. A samozřejmě Vám všem patří velké díky. Za to, že čtete bláboly, které zde píšu.. Že koukáte na fotky, které nejsou dokonalé.. Že mě podporujete a hlavně, že jste! Děkuji za hlasy.. Slibuji vám, že se budu snažit být tak dobrá, abyste měli důvod my je za rok posílat znovu. Jsem tu s Vámi a pro Vás (:


Vaše Sissi (:



PS.: A jdeme na ty fotky, ne? :D






Předávání ceny v kategorii Life - Život podle Lucie

Předávání ceny v kategorii Beauty - Petra Lovely Hair

Nejdokonalejší zákusek



Můžu se jimi utlouct??




S mou oblíbenkyní.. :) Petra Lovely Hair



Mňamka

Ehm!! :D

Makronková víla..




Raego, Desissign a Ondra Vodný 

Raego, Andrea a Ondra Vodný

No uznejte, nevypadá to báječně? (:


6 komentářů:

  1. Moc hezký článek:) Musím souhlasit s holkama z Cup of style, působí opravdu mile a příjemně, ale máme tu podle mě lepší blogerky. A Davide Mattioli, asi bez komentáře:D Ale jinak super večer, moc ti to slušelo ,)

    report z akce i u nás na blogu:) http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, hned jdu kouknout na ten váš :) Taky vám to slušelo, ale to není žádná novinka :) A měla jsem stejné boty jako Míša :D Mohito forever..

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji.. :) Jen mě mrzí, že jsem foťák nechala doma.. Teď už vím, že by to nebylo vůbec na škodu :D

      Vymazat
  3. andrejka vypadá užasně hlavně ty šaty ;) kde je asi koupila :D

    OdpovědětVymazat