čtvrtek 17. října 2013

Proti šedi








Černá je dobrá, ale barvy si žádají víc pozornosti! Zvlášť v pochmurném počasí, které tak nějak zahaluje naši zemi. Barva tohoto kožíšku je naprosto perfektní. Žádná nuda, žádná lacinost.. prostě tutovka! A šaty? Netřeba komentáře :D Důkaz toho, že nemusíte mít výstřih až k pupku, abyste byla středem pozornosti. Neotřelý rolákový střih s vtipným perličkovým lemováním. Jak jednoduché.. a přitom tak trefné. K tomu už stačí jen nějaký stříbrný doplněk. Já jsem zvolila trochu netradiční "doplněk" a to podpatky. Černé vyšší boty se zrcadlovým podpatkem dokonale podtrhnou celý outfit. Možná vás udivil drdol, který mám na hlavě.. V této roční době mě neustále někde něco tahá za vlasy, kabát, kabelka, něčí zadek nebo je stále musím tahat zpod šály či jiných vrstev. Takže si dělávám takové hnízdečka, protože z culíků mě po chvilce bolí celá hlava, páč mám těžké vlasy. :D Není to žádný med.. 
Tak směle do barev a hurá ven!! (:

Outfit: Mohito


6 komentářů:

  1. krááásnééé,pro toto focení nebylo ublíženo žádnému zvířátku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Jediné zvířátko, které trochu utrpělo, byl můj kocour, který byl v době focení sám doma, ale ten si určitě dával svých celodenních dvacet, takže pohoda. :D Děkuji :)

      Vymazat
  2. Jeden z nejlepších outfitů, který jsem za poslední dobu viděla!
    Mohla bych se zeptat, odkud kousky jsou? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mě těší :) Já jsem taky přešťastná, že jsem na tyhle věci narazila :D Jinak všechno je z Mohita. V Praze je na Václaváku ve třetím podlaží Reserved.. A ještě na Čerňáku.

      Vymazat
  3. Super drdolový účes! :)

    Zvu Vás na svou giveaway: The company - LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, mám tyhle hnízda fakt ráda :) aspoň mi ty vlasy nikde nepřekáží :D

      Vymazat