pondělí 12. srpna 2013

Lví fousek







 Ten lví pohled mě uhranul.. Když se mi líbí tričko, ale nemá zas tak dobrý střih, tak si ho koupím a upravím sama. Zvlášť, když stojí stovku. Tohle triko mělo.. nebo spíš nemělo výstřih. Bylo skoro kolem krku, což mi nějak nevadí, ale u tohoto jsem chtěla moct vystrčit rameno. A tak jsem vzala nůžky a prostě si ho ustřihla. Vypadá to teď fakt skvěle (: A já si chci užívat každého aspoň trochu teplého dne. Přijde zase zima a tyhle sukně a trika budou muset dýchat vzduch provoněný dřevem a levandulí v mé skříni. A jen tak okrajově. Jste knírofilové? (:

Outfit: triko, sukně, kabelka, náramky - Reserved, boty - F&F, brýle - Tally Weijl, náhrdelník - Ann Christine

2 komentáře:

  1. ahoj a nebude se to třepit ? Děkuji Míša.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) nebude, nebude.. Je to vlastně to stejné, jako když si na zadní straně trička uděláš několik střihů, aby z toho mohli udělat tohle - http://squeakmachine.com/diy/images/clothingtutorials/cut_and_tie/example1.jpg
    .. Nebo jak si lidi dělají ty lebky vystřihnutím. Ten kraj se jakoby zaroluje a pokud to nebudeš třepit záměrně, tak to vydrží. :) já jsem si triko dala přesně napůl(vertikálně) a pak jsem bez jakéhokoli měření prostě střihla. Tím, že ho máš napůl, tak máš obě strany stejně střižené a nemusíš nic vyměřovat. ;)

    OdpovědětVymazat