úterý 30. července 2013

Kopýtka







Jsou stabilnější než jehly, zajímavější než lodičky a lehčí než baleríny.. Řeč je o těchto skvělých botkách od Bati, které jsem si prostě koupit musela. Nejdřív jsem je po Praze hledala jen proto, abych si je vyzkoušela, ale jakmile jsme je obula, bylo jasno. Ale dost o nich, jsou tu i jiné zajímavé kousky. Lehké triko se zajímavým krajkovým detailem na rukávech je vážně příjemné. Tyto džíny jsem si zamilovala kvůli své barvě a jednoduchosti. A psaníčko? Dostatečně velké a stylové. :)

Outfit: Reserved, boty - Baťa

4 komentáře:

  1. milujem značku reserved :) skoro vsetko mam odtamadial a o to viac ma to tesi ze na tomto blogu su outfit tejto znacky.BIG LIKE :))))))))))) velmi ti to sveci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) taky Reserved miluju.. Je to dostupná móda, kde se obleče opravdu každý. Musím to vědět, když jsem tam pracovala :D Dnes určitě postnu nový článek s dalšími kousky této značky ;)

      Vymazat
    2. :D a ma to jednu vyhodu ze zamestanci maju zamestanenecke zlavy za polovicne ceny:D vsak ? :D :D:D :D :D aspon co viem od priatela :) haha ale fakt je to SUPER MODA :) nie jak tie lacne gate a podobne shity :) ...tesim sa na novy clanok :))))

      Vymazat
  2. Tak ta zaměstnanecká sleva není dána procenty.. Liší se kus od kusu.. A já tma byla na poloviční úvazek, takže jsem měla nárok pouze na 2 slevy měsíčně.. :) Ale je fakt, že mi to teď chybí :D nový post už se chystá :)

    OdpovědětVymazat